forum.featurecam.com
http://forum.featurecam.com/

Z leven cut depth
http://forum.featurecam.com/viewtopic.php?f=6&t=2214
Page 1 of 1

Author:  kri5too [ Tue May 31, 2016 7:27 am ]
Post subject:  Z leven cut depth

Hello
I have featurecam 2014.
Where i can set that the mill takes 1mm depth at time not cut trough 5mm?
Sorry for my bad english skills,its hard to operate in other language:(

Author:  popsthemachinist [ Thu Jun 16, 2016 10:34 am ]
Post subject:  Re: Z leven cut depth

If you are talking about surface milling and use "Z Level" process, just entering your desired depth in Z increment should work. Is this what you are looking for?

Attachments:
z.PNG
z.PNG [ 24.9 KiB | Viewed 421 times ]

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/