Site Logo
Site Logo
 
It is currently Sun Apr 02, 2017 6:57 pm

All times are UTC [ DST ]




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: problem with autocad export
PostPosted: Mon Sep 08, 2014 7:17 pm 
Offline
New User
New User

Joined: Mon Jul 12, 2010 4:53 pm
Posts: 9
hi,
I using DELCAM toolmaker 2014 R2 SP4 and SP5, but I have a big problem in exporting drawings to AUTOCAD: many edges of the hatch are lost.
This problem rised since I am using SP4 and SP5.
what should I do about it? should I disinstall all delcam toolmaker module and then re-install all a part from SP4 and SP5? Is there an easier and faster way?

Here attached you can find some snapshot of my problem.

Ragards,

Ferruccio


Attachments:
campitura.JPG
campitura.JPG [ 206.93 KiB | Viewed 42 times ]
mapf dwg.pdf [520.74 KiB]
Downloaded 7 times
mapf delcam.pdf [521.07 KiB]
Downloaded 3 times
sciaboleautocad.pdf [107.57 KiB]
Downloaded 5 times
sciaboledelcam.pdf [62.18 KiB]
Downloaded 4 times
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: problem with autocad export
PostPosted: Fri Sep 19, 2014 3:58 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Sep 29, 2004 9:44 am
Posts: 2631
Location: Birmingham
If you have not already done so, please could you report this problem through your local support desk?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB