Site Logo
Site Logo
 
It is currently Sun Apr 02, 2017 6:57 pm

All times are UTC [ DST ]




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 33 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject: Re: HASCO O-Rings Power Features not working
PostPosted: Tue Jan 22, 2013 5:14 pm 
Offline
DELCAM Guru
DELCAM Guru
User avatar

Joined: Fri Oct 08, 2004 8:19 am
Posts: 445
Location: Basildon, Essex, UK
Hi,

Just trying out the new PowerSHAPE 2013 R2 and I've found that much to my surprise there is still the same problem with O-Ring powerfeatures.

Come on Delcam this one has been in there for ages and needs sorting.

Regards,

Jim


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: HASCO O-Rings Power Features not working
PostPosted: Thu Sep 12, 2013 12:09 pm 
Offline
DELCAM Guru
DELCAM Guru
User avatar

Joined: Fri Oct 08, 2004 8:19 am
Posts: 445
Location: Basildon, Essex, UK
Hi,

Using PowerSHAPE 2014 now and I can't believe it but the problem with Power Features on O-Rings is still there.

It's a simple fix so can you please sort it out preferably before PowerSHAPE 2015 is released?

Thanks.

Jim


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: HASCO O-Rings Power Features not working
PostPosted: Fri Sep 13, 2013 8:32 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Sep 29, 2004 9:44 am
Posts: 2631
Location: Birmingham
I thought this had been sorted. So sorry Jim. I will chase again.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 33 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB