Site Logo
Site Logo
 
It is currently Sun Apr 02, 2017 10:20 pm

All times are UTC [ DST ]




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: FEATURE REQUEST: Get electrodes active workplane
PostPosted: Fri Feb 26, 2016 1:08 pm 
Offline
DELCAM User
DELCAM User

Joined: Tue Feb 17, 2015 7:15 pm
Posts: 29
Hello,

I couldn't find macro command electrode[name].active_workplane function as CSC command so I have to use the macro command. This is otherwise fine except executing macro commands ofcourse slows down the runtime of program.

Thanks.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: FEATURE REQUEST: Get electrodes active workplane
PostPosted: Wed Jun 15, 2016 1:47 pm 
Offline
DELCAM Staff
DELCAM Staff

Joined: Tue Mar 17, 2009 2:30 pm
Posts: 108
Hi Erik

If you can supply us with an example model with an electrode that has an active workplane then I can ensure that this will work with a future version of CSC.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: FEATURE REQUEST: Get electrodes active workplane
PostPosted: Thu Jun 16, 2016 6:26 am 
Offline
DELCAM User
DELCAM User

Joined: Tue Feb 17, 2015 7:15 pm
Posts: 29
Hello,

I have provided download link for the model. Size limit on forum file upload is only 2mb. This sample file can be used to test these features with the 2 electrodes inside model.

https://www.dropbox.com/sh/f809wabz8sfuwkf/AADHM5NAKOf0bR5XPvzz4v08a?dl=0

Erik


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB