Site Logo
Site Logo
 
It is currently Sun Apr 02, 2017 6:44 pm

All times are UTC [ DST ]




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: QUESTION: How can I get type of 'dimention' in macro
PostPosted: Sun Nov 15, 2015 11:46 am 
Offline
DELCAM User
DELCAM User

Joined: Thu Feb 28, 2013 2:50 am
Posts: 35
HELLO!

I want to get type of 'dimention' in macro
after selecting dimentions, I put command such as 'string type = selection.type[0]'
, but I just got error message

Is there solution?

THANKS FOR READING!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: QUESTION: How can I get type of 'dimention' in macro
PostPosted: Mon Nov 16, 2015 9:06 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Sep 22, 2004 1:36 pm
Posts: 625
Location: Birmingham, UK
You need to use

LET type = selection.type[0]

and this will return the value of Dimension


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: QUESTION: How can I get type of 'dimention' in macro
PostPosted: Fri Nov 20, 2015 1:14 pm 
Offline
DELCAM User
DELCAM User

Joined: Thu Feb 28, 2013 2:50 am
Posts: 35
wow, It's so simple. I'm stupid~

Thanks for replying, Claire


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB