Site Logo
Site Logo
 
It is currently Sun Apr 02, 2017 6:57 pm

All times are UTC [ DST ]




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Something broken to do with screws in 2012 SP2
PostPosted: Thu Feb 02, 2012 3:21 pm 
Offline
DELCAM Guru
DELCAM Guru
User avatar

Joined: Fri Oct 08, 2004 8:19 am
Posts: 445
Location: Basildon, Essex, UK
Hi,

I've just been experimenting with the Moldbase Wizard and found that it keeps bugging out when it gets near the end of the construction phase.

When looking at the results the screws are not finished creating properly and when I try to edit the parameters I get the "Last operation caused and error" type message pop up.

I tried drawing just some screws on their own and it seemed to work ok until I tried to change the parameters and then I got the same "Last operation caused and error".

Is this fixed in the forth coming SP3 which I got an email about this morning but which isn't available for download yet?

Thanks,

Jim


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Something broken to do with screws in 2012 SP2
PostPosted: Fri Feb 03, 2012 11:48 am 
Offline
DELCAM Guru
DELCAM Guru
User avatar

Joined: Fri Oct 08, 2004 8:19 am
Posts: 445
Location: Basildon, Essex, UK
Hi,

This problem is something to do with the option "General Edits > Create Copies of Parameters".

When it's unticked you get the problems. When it's ticked no problems.

Please fix this one. I thought you had fixed this ages ago but it's come back...

Thanks,

Jim


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Something broken to do with screws in 2012 SP2
PostPosted: Thu Jun 07, 2012 2:57 pm 
Offline
DELCAM Guru
DELCAM Guru
User avatar

Joined: Fri Oct 08, 2004 8:19 am
Posts: 445
Location: Basildon, Essex, UK
Did this get fixed yet?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Something broken to do with screws in 2012 SP2
PostPosted: Mon Jun 11, 2012 11:54 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Sep 29, 2004 9:44 am
Posts: 2631
Location: Birmingham
Could you create a short macro that shows the problem, and mail it to me please? We thought this was fixed, too, but maybe it's a specific combination of sizes that causes the problem. A macron will help enormously.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Something broken to do with screws in 2012 SP2
PostPosted: Mon Jun 11, 2012 3:01 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Wed Sep 29, 2004 9:44 am
Posts: 2631
Location: Birmingham
It doesn't fail running the macro, but it does if you do it by hand. Development are on it.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB